Čega je sve vlasnik Džoni Dep

Čega je sve vlasnik Džoni Dep? Ekstravagantni životni stil stigao je Džoni Depa, kako kažu neki skorašnji izveštaji…

Nakon što je podneo tužbu za 25 miliona dolara, protiv svojih nekadašnjih biznis menadžera zbog prevare i malverzacije, ovaj glumac je sada dobio kontra tužbu od njih, a oni tvrde da je glumac vodio ekstravagantan i ekstreman život.

Njegovi nekadašnji menadžeri, Džoel i Robert Mandel rekli su da je Dep zaradio 650 dolara za više od deset godina koliko su oni radili sa njim. Ali, navodno, on je taj novac potrošio na luksuz, što uključuje kupovinu 14 nekretnina i jahte, kao i potrošnju od 3.6 miliona dolara godišnje na plaćanje svojih 40 zaposlenih.

Mi vam ovog puta predstavljamo neverovatne nekretnine i jahtu koje je on voleo, izgubio i zadržao tokom svoje karijere.

Njegovi nekadašnji menadžeri su ga ubedili da proda neke od svojih poseda kako bi imao dovoljno novca za svoje mesečne račune, u visini od dva miliona dolara. Jedan deo tih računa bilo je održavanje jahte Amphitrite, na koju je potrošio osamnaest miliona dolara.

ega-je-sve-vlasnik-Džoni-Dep-1

Kako kažu menadžeri, Dep nije mogao da priušti mesečno održavanje koje je potpisao za ovu jahtu u visini od 350.000 dolara. Uspeli su da ga ubede da proda ovu jahtu, a 2016.godine, kupila je čuvena autorka, JK Roling, koja je stavila na prodaju samo osam meseci kasnije. Danas, ta jahta je dosutpna za kupovinu po ceni od 19.3 miliona dolara.

Neke od Depovih ekstravagantnih kupovina su i dalje u njegovom posedu. Na primer, on poseduje selo na jugu Francuske, koje je trenutno dostupno za kupovinu preko aukcijske kuće Christie’s. Posed se nalazi nadomak Sen Tropea, a u samom listing stoji da je cena dostupna na upit. Dep je investirao oko jedanaest miliona u restauraciju građevina u ovom selu, koje datiraju iz osamnaestog veka. Tu su glavna kuća, šest koliba za goste i restoran. Ukupno, ovde postoji petnaest spavaćih soba i četrnaest kupatila, a tu su i dva bazena i slikarski studio.

ega-je-sve-vlasnik-Džoni-Dep-1  ega-je-sve-vlasnik-Džoni-Dep-5

Dep takođe poseduje tri ostrva na Bahamima, koja je kupio po ceni od 5.35 miliona dolara, sa šest različitih plaža.

Ipak, kako tvrde njegovi menadžeri, najekstravagantnija kupovina predstavlja pet penthausa u istoj zgradi u Los Anđelesu. Nalaze se u čuvenoj art deko građevini, Eastern Columbia. Dep je kupio ove stambene jedinice po ceni od 7.2 miliona dolara.

Prvobitno, ovi penthausi su se zajedno prodavali po ceni od 12.78 miliona dolara, a sada su dostupni i pojedinačno. Dva su prodata prošle jeseni po ceni od 3 i 2.5 miliona dolara, dok su preostala tri još uvek dostupna za kupovinu po ceni između 1.8 i 2.5 miliona dolara.

Potom, tu je i pet kuća koje Dep i dalje poseduje u Holivud Hilsu, koje zajedno vrede 19 miliona dolara. Kako neki izvori tvrde, Dep je planirao da napravi tunel kojim će ih povezati.

Izgleda da uz slavu definitivno ide i ekstravagantni životni stil. Bar je tako u slučaju ovog slavnog glumca.

Izvor: Luxlife.rs

(Visited 7 times, 1 visits today)
loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *