Nova Nokia 3310 je zapravo bolja od smartfona!

U svetu svemoćnih ajfona i jakih Samsunga ima li mesta za malecnu “hipsterku“ po imenu Nokia 3310?

Nova-Nokia-3310-2

Dok su svi u kompaniji Nokia zauzeti proizvodnjom novih uređaja koji će podržavati OS Android, u prodaju je puštena redizajnirana verzija čuvenog modela Nokia 3310.

Ne očekujte ništa moderno i spektakularno jer to nije ni poenta.

Ne, nova Nokia nema tač-skrin ekran, niti tastaturu čije svako slovo ima svoj senzor. Ovde ćete i dalje morati četiri puta da pritisnete sedmicu da biste otkucali S.

Nećete imati ni previše izbora kada je muzika u pitanju, pa ćete se najverovatnije odlučiti za tradicionalno Nokijino zvono. Operativni sistem Series 30+ može da podrži starije Java igrice, pa tako nećete ostati bez modernije varijante zmijice, ali na internetu ne očekujte da ćete tako lako pustiti video snimak. S druge strane, s tekstom nećete imati problema.

Pitate se da li je odluka kompanije Nokia da izda ovakav telefon usred ere smartfona pametna?

I te kako! Nisu baš svi ljubitelji pametnih telefona čija baterija traje jedva 10 sati. Jak signal i trajanje baterije od nekoliko dana je sve što mnogi ljudi traže od telefona.

Tako su se pojavili komentari da je ovo savršen telefon za festivale, plaže i sva ona mesta koja leti obožavamo, a koja su potencijalna pretnja smartfonu. Baš kao prvenac, i redizajnirana Nokija je takođe otporna na mnoge stvari.

Tačno je, neće zameniti vaš smartfon, ali za 50 dolara pruža savršen beg u dane kada se od telefona nije previše ni očekivalo osim njegove osnovne funkcije.

Izvor: b92.net

(Visited 20 times, 1 visits today)
loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *