Novi Jeep Wrangler Black Hawk Edition

Novi Jeep Wrangler – Chelsea Truck kompanija udružila se sa Afzalom Kanom i britanskom automobilsko-modnom kućom koja nosi isto ime, kako bi dizajnirali ovo čudo koje imate pred sobom.

Novi-Jeep-Wrangler-1

Nazvan Jeep Wrangler Black Hawk Edition, ovo čudo na četiri točka izgleda preteće i moderno u isto vreme, predivno kombinujući robusni i snažni eksterijer sa luksuznim materijalima i prefinjenom vibracijom.

Novi-Jeep-Wrangler-1  Novi-Jeep-Wrangler-2

Vojno inspirisani britanski stil savršeno se uklopi sa čuvenim američkim inženjeringom na najbolji mogući način, pretvarajući ovaj Wrangler u ultimativni SUV model. Kao što možete videti u našoj galeriji, ovaj džip ima agresivni široki body kit, koji ima šire lukove točkova, dok redizajnirana rešetka i prednji branik doprinose njegovom pretećem izgledu.

Novi-Jeep-Wrangler-1  Novi-Jeep-Wrangler-2  Novi-Jeep-Wrangler-3

Vizuelno prisustvo ovog vozila se ne može nikako zanemariti, a iskaljena gvozdena hauba, novi paneli vrata i izduvni sistem takođe doprinose njegovom besprekornom izgledu. Luksuzni Smooth Volcanic eksterijer ovog modela akcentovan je zaobljenim farovima i svežim setom Kahn točkova.

Novi-Jeep-Wrangler-1  Novi-Jeep-Wrangler-2  Novi-Jeep-Wrangler-3  Novi-Jeep-Wrangler-4

U enterijeru, ovaj model ima isti fazon i neguje sličan stil, zahvaljujući bordo perforiranim kožnim tapacirunzima sa zlatnim šavovima, koji ga iz običnog pretvaraju u izuzetni. Centralna konzola dobila je isti tretman, pa smo sigurni da budući vlasnici ovog modela jedva čekaju da ga provozaju!

Novi-Jeep-Wrangler-1  Novi-Jeep-Wrangler-2  Novi-Jeep-Wrangler-3  Novi-Jeep-Wrangler-4  Novi-Jeep-Wrangler-5

(Visited 12 times, 1 visits today)
loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *