Privatna ostrva za idiličan odmor

Privatna ostrva – Mnogo je onih koji maštaju o odmoru bez gužve i buke, daleko od svakodnevice, mestu na kome će oni biti jedini turisti. Prave destinacija za takvu vrstu luksuza su privatna ostrva gde vam jedino društvo prave zaposleni.

Ostrvo Neker

Egzotično ostrvo Neker koje pripada Britanskim Devičanskim Ostrvima od 1978. godine u vlasništvu je vlasnika kompanije „Virdžin“ Ričarda Brensona. Na ovom ostrvu su do sada boravile mnoge poznate ličnosti, poput priceze Dajane, Opre Vinfri, Roberta Denira. S obzirom na to da Brenson na ostrvu boravi jedan mesec godišnje, ostalih 11 meseci se iznajmljuje.

Ostrvo je moguće iznajmiti za 80.000 dolara za noć za 34 ljudi. Za taj iznos gostima su na raspolaganju 17 soba, bazeni, teniski tereni, spa centar, kompletno osoblje uključujući kuvara nagrađenog Mišelinovom zvezdom, brojni sportovi na vodi, čak i žičara.

Happy #worldoceansday 🌎🌍🌏 #saveouroceans #neckerisland #nofilter #nature #ourplanetourfuture

A post shared by Senada Adzem (@senadaadzem) on

Turks i Kajkos

Turks i Kajkos ostrva su koja predstavljaju nastavak bahamskog lanca na jugu u Altanskom okeanu. Tu se nalazi jedno od najatraktivnijih odmarališta Meridijan klub. Ogromna peskovita plaža i čista voda jedne su od glavnih odlika ovog mesta.

Sve sobe su okrenute ka okeanu i imaju terase sa neverovatnim pogledom. U cenu od 895 dolara za noć uključeno je sve, od obroka do opreme.

Long Bay Beach on a calm day #turksandcaicos #tcitourism

A post shared by Turks & Caicos (@tcitourism) on

Petit Sent Vinsent

Bez interneta, telefona, televizora, obuće – takva je praksa ovog netaknutog mesta na kome su smeštene 22 luksuzne vile. U koliko bi vam bila potrebna usluga osoblja, dovoljno je da podignete zastavicu. Svaka usluga ima svoju boju, pa se tako žuta koristi ukoliko vam je potrebna sobna posluga, prevoz ili imate neki zahtev, dok crvena podrazumeva da želite da vas niko ne uznemirava.

Ovde, na dugim peščanim plažama u tropskim šumama moguće je odmoriti od tehnologije i svih svakodnevnih dešavanja. Cena za noć iznosi 1.100 evra.

Pretty sweet place to spend #valentinesday, don't you think? Or any day really…

A post shared by Petit St. Vincent (@petitstvincent) on

Renesans Aruba Rizort i Kazino

Ostrvo Aruba nalazi se na samom jugu Karipskog mora, udaljeno je 29km od obale Venecuele. Mesto je gde možete hraniti flamingose, ići na ronjenje ili uživati u koktelima. Ostrvo je podeljeno na dva dela, jedan je namenjen porodicama, dok je drugi predviđen samo za odrasle. Početna cena po sobi iznosi 168 dolara.

Sprus Ajland, Aljaska

Nemaju sva ostrva niske palme i peščane plaže. Ovo ostrvo karakteristično je po šumama smrče i obalama kojima obiluje granitno kamenje. Odmor na Sprusu podseća na letnje kampove uključujući jedrenje, pecanje i roštilj na vatri.

Vlasnik koji je ovo ostrvo kupio 1986. godine ističe da deca koja borave ovde vole da otvore šatore i u njima noće, iako su ima na raspolaganju 18 kreveta. Moguće je boraviti od kraja maja do sredine oktobra i za nedelju dana boravka neophodno je izdvojiti 8.500 dolara.

https://www.instagram.com/p/BFUKUMrri0r/

(Visited 17 times, 1 visits today)
loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *