Tropski Raj Na Havajima

Tropski Raj – Imanje koje je smešteno na samoj obali živopisne plaže na Havajima se prostire na neverovatnih 1700 m2, a unutar luksuznog doma nalazi se čak 5 spavaćih soba, 6 kupatila, neverovatno prostran dnevni boravak i spektakularni eksterijer koji je povezan sa dnevnim boravkom otvorenim vratima.

Božanstveni dom poseduje neprolazan šarm i jedinstvenog je dizajna sa zasvođenim drvenim tavanicama, staklenim zidovima i akcentima izrađenim od korala.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2

Šik nameštaj, kao i umetnine donešene iz jugoistočne Azije, nalaze se raspoređene po čitavom domu, dok svaka od spavaćih soba poseduje spoljni tuš na otvorenom kao i panoramski pogled na okean i obalu.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3

Drvo kao plemeniti materijal dominira celom rezidencijom, dajući osećaj topline i gostoprimljivosti. Spavaće sobe akcentovane su atraktivnom rasvetom i posteljinom zanimljivog printa.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4

Posmatranje zalaska sunca je poseban doživljaj obzirom da postoji i prostor za sedenje pod otvorenim nebom koji je opremljen tapaciranim garniturama za sedenje, ligeštulima kao i trpezarijskim stolovima koji omogućuju vlasnicima da što više vremena provode na otvorenom uživajući u pirodi i bogatoj vegetaciji.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4 Tropski-Raj-Na-Havajima-5

Ova rezidencija zaista ostavlja utisak kao da se nalazite u nekom hotelskom odmaralištu. Samo pogled na 35m dug bazen nateraće vas da se zapitate da li se nalazite na privatnom posedu? Za dodatni užitak u dvorištu se nalazi i đakuzi u kojem istovremeno može boraviti 8 ljudi, gril, kao i platforma gde se možete sunčati i uživati ispijajući omiljeni koktel. Tropsko okruženje sa načičkanim palmama, dovešće vas u stanje nirvane za tili čas.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4 Tropski-Raj-Na-Havajima-5 Tropski-Raj-Na-Havajima-6

Prostrana kuhinja sa velikim kuhinjskim ostrvom, koje ima funkciju i trpezarijskog stola, može da ugosti veliki broj ljudi istovremeno.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4 Tropski-Raj-Na-Havajima-5 Tropski-Raj-Na-Havajima-6 Tropski-Raj-Na-Havajima-7

Ovaj otvoreni koncept doma idealan je za lokaciju ostrva poput Havaja i predstavlja za svakog potencijalnog kupca dom iz mašte.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4 Tropski-Raj-Na-Havajima-5 Tropski-Raj-Na-Havajima-6 Tropski-Raj-Na-Havajima-7 Tropski-Raj-Na-Havajima-8

Sva kupatila su stilski fantastično sređena i odlično se uklapaju u šik enterijer egzotičnog doma. Unutar kupatila nameštaj je izrađen od tamnog drveta, akcentovan je trendi detaljima.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4 Tropski-Raj-Na-Havajima-5 Tropski-Raj-Na-Havajima-6 Tropski-Raj-Na-Havajima-7 Tropski-Raj-Na-Havajima-8 Tropski-Raj-Na-Havajima-9

Ali pre nego što otpočnete da sanjarite o jednom ovakvom mestu, treba da budete informisani da je cena ovog imanja na tržištu nekretnina trenutno $13.5 miliona. Možete se baciti u potragu za nekim donacijama, ukoliko ste zainteresovani.

Tropski-Raj-Na-Havajima-2 Tropski-Raj-Na-Havajima-3 Tropski-Raj-Na-Havajima-4 Tropski-Raj-Na-Havajima-5 Tropski-Raj-Na-Havajima-6 Tropski-Raj-Na-Havajima-7 Tropski-Raj-Na-Havajima-8 Tropski-Raj-Na-Havajima-9 Tropski-Raj-Na-Havajima-10

Izvor: Luxlife.rs

(Visited 8 times, 1 visits today)
loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *